top
english / danish

Velkommen til Kokkedal Slot - et uhøjtideligt fristed,
hvor alt kan ske, også for dig!

Som medarbejder på Kokkedal Slot bliver du en del af et team, der brænder for at give vores gæster en hel særlig oplevelse. Vi søger derfor dig, der med din opmærksomhed, dedikation og dit høje serviceniveau vil kunne overgå vores gæsters forventninger.  

Vi lever i nuet og lægger al energien i at give vores gæster de allerbedste oplevelser

Om os

Den flotte lystejendom fra 1746 står i dag flottere end nogensinde før. Meget passende i virkeligheden, for her dvæler vi knap så meget ved fortiden. Vi lever i nuet og lægger al energien i at give vores gæster de allerbedste oplevelser.

Kokkedal Slot åbnede som hotel i 2011 og blev overtaget af den nuværende ejer Mikael Goldschmidt i 2013. Under det nye navn Kokkedal Slot Copenhagen og efter omfattende renovering, har slottet i dag genfundet sin sjæl – i en moderne og inspirerende fortolkning.

Appetit på det gode

Lige siden 1746 har gæster fra nær og fjern nydt godt af slotskøkkenets fortræffeligheder, og sådan er det også i dag. Vi serverer med hjertevarme og vægt på det gode værtskab – her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske om en god oplevelse.

Her fortsætter de hyggelige frokoster ofte til langt op ad dagen. Og på udvalgte aftener byder vi på intime mad- og vinoplevelser i absolut topklasse i den gamle slotkælder.

Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop dine ønsker.

39

MEDARBEJDERE

100K+

GÆSTER/ÅR

4/5

TRIPADVISOR

Nordisk uhøjtidelighed. 

I usædvanligt smukke rammer.

Kokkedal Slot Copenhagen er alt det, du forbinder med et rigtig slot. Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand og åbne vidder, grønne enge. Det er det ideelle sted for ro, drømme og oplevelser i særklasse. Vi ligner ikke bare et slotshotel, vi er – fra yderst til inderst. Og så alligevel. Vi er nemlig også alt det, du måske ikke forbinder med et slot.

For selvom vi har det ydre med os, så ligger vores sjæl ikke i de elegante rammer. Den ligger i måden vi fylder vores rammer ud på. Kokkedal Slot Copenhagen er landliv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse, det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre. Det er klassisk slotsoplevelse. Med et moderne tvist. Det er nordisk uhøjtidelighed. I usædvanligt smukke rammer.

Job på slottet

På Slottet er vi altid interesseret i at høre fra kandidater, der mener at kunne tilføre Slottet noget ekstra, uanset hvilken afdeling der måtte være tale om. Mener du at kunne det, hører vi gerne fra dig. 

Send en mail til job@kokkedal-slot.dk

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Kokkedal Slot, Kokkedal Allé 6, 2970 Hørsholm

Tlf. 44 22 80 00
hostess@kokkedal-slot.dk