top
english / danish

Er du klar til en hverdag, der aldrig bliver den samme?

Hos Zleep Hotels bliver du en del af en succesfuld dansk virksomhed fuld af fordomsfrie og åbensindede kollegaer. Vores team bidrager hver dag til vores kultur, der er kendetegnet ved uformel, ærlig og åben kommunikation. Vi er i stor udvikling og søger nye medarbejdere i takt med, at vi åbner nye hoteller.

Det, jeg rigtig godt kan lide ved mit job er, at mine arbejdsopgaver er meget forskellige fra dag til dag. Det er det, der gør jobbet så spændende - og ikke mindst sjovt.
- Ali, Host, Zleep Hotel

Om os

Zleep Hotels’ koncept er baseret på simplicitet. Vi har tænkt smarte løsninger ind i en branche, der generelt er baseret på mange årtiers traditioner og rutiner. Vi har investeret i unikke IT-løsninger og systemer, der sikrer, at vi kan arbejde effektivt i et ellers personaletungt servicefag, og derigennem sikrer vi en bedre forretning for ejere og investorer.

Zleep Hotels er et hotelbrand, der fokuserer på at være den bedste hotelleverandør for så mange som muligt. Vores danske rødder er synlige i vores skandinaviske profil, hvor kvalitet, service og design matcher vore gæsters forventninger.

Vi forpligter os til at leve op til Zleep Hotels’ standarder og går aldrig på kompromis med vores værdier. Vi er her for dig, når du har brug for os!

Den vigtigste ressource

Mennesker er for os den allervigtigste ressource, og hele vores eksistensgrundlag er baseret på mennesker; både vores gæster, samarbejdspartnere og ikke mindst vores medarbejdere og kollegaer.

Vores HR-afdeling sikrer løbende både træning og uddannelse af vores absolut vigtigste ressource; vores kollegaer. Zleep Hotels er kendt som en god og dygtigt drevet virksomhed med meget ordentlige forhold. Vi værner om medarbejderne og sikrer en fin balance mellem arbejds- og privatliv. Med en stærkt forankret kultur er vi klædt på til fortsat at være en attraktiv arbejdsplads, som kan finde de bedste kandidater.

14

HOTELLER

100K+

GÆSTER/ÅR

4/5

TRIPADVISOR

Fremtidens Zleep

Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 13 hoteller i Danmark og et i Sverige, og otte nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025. Udover Zleep Hotels omfatter paraplyvirksomheden, Deutsche Hospitality, fire kendte hotelmærker. Steigenberger Hotels and Resorts opererer 60 hoteller i historiske bygningsværker og i livlige byområder, og på resorterne tilbydes sundhedsoaser i naturlige omgivelser. MAXX by Steigenberger er et nyt, karismatisk koncept med fokus på det essentielle i overensstemmelse med mottoet ’MAXXimize your stay’. Jaz in the City-brandet afspejler storbyens livsstil og trækker på lokal musik og kultur. IntercityHotel opererer 40 moderne, mid-scale hoteller, der alle er placeret i gåafstand til togstationer eller lufthavne.

Internationale karrieremuligheder

Som en del af en stor, international brandfamilie er mulighederne hos Zleep mange - også i udlandet. Og Zleep Hotels er i stor fremgang. Vi har mange hoteller i pipelinen, som forventes at stå klar i de kommende år - og dermed glæder vi os også til at præsentere en masse spændende jobmuligheder.  

Godt kollegaskab og teamwork

Sjovt og spændende arbejdsmiljø

Interaktion med gæster

Vi er fordomsfri og åbensindede

Vi er stolte af vores kollegaer, for når vi arbejder sammen, kan vi løse næsten alle problemer. For at sikre et stærkt internt samarbejde er vi meget opmærksomme på, at det er en kombination af holdning, engagement og faglige kompetencer, som gør os til en helhed. Derfor værdsætter vi egenskaber som empati, ansvarlighed, ærlighed og respekt. Vi er en multikulturel virksomhed, der består af fordomsfri og åbensindede mennesker, som gør, hvad vi kan for at få det bedste ud af enhver situation.

Med ovenstående har vi et ønske om altid at bevare den gode tone og have det sjovt med vores kollegaer såvel som gæster og samarbejdspartnere.

Din karriere

Vil du være en del af en succesfuld dansk virksomhed? Vi er i stor udvikling, og hver gang, vi åbner nyt hotel, har vi brug for flere kollegaer. Zleep er et stort hold af mennesker, der alle bidrager til vores kultur, der er kendetegnet ved uformel, ærlig og åben kommunikation.

Vi tilbyder et arbejde, hvor du får ansvar og bliver en vigtig del af virksomheden.

Zleepere vælges, fordi vi tror på, at de kan klare de opgaver, der følger med stillingen. Derfor tilbyder vi et arbejde, hvor du får ansvar for en række opgaver, der både skal udføres selvstændigt og i samarbejde med andre.

Er du en smilende, serviceminded person, der er vild med at arbejde sammen med andre? Er du klar til en hverdag, der aldrig er den samme? Så søg en stilling i Zleep Hotels! 

Vi glæder os til at høre fra dig – og arbejde sammen med dig.

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Zleep Hotels, Dalbergstrøget 5, 1. sal, Høje Taastrup, 2630 Høje Taastrup

70 23 56 35
info@zleep.com