top
english / danish

Velkommen til BELLAGROUP -
Hosting moments that matter 

Vi tilbyder en bred vifte af jobmuligheder i et mangfoldigt miljø med plads til individuel udvikling. Vores kultur har stærke rødder i værtsrollen og bygger desuden på en fast tro på, at hver medarbejders indsats gør en mærkbar forskel.

Vi stræber efter at være

Et godt sted at arbejde - Vi tror på at en tillidsbaseret arbejdskultur er essentiel for en organisation i konstant udvikling. Vi er dedikeret til udviklingen af en arbejdsplads, hvor folk føler sig værdsat og inspireret til at bidrage til vores fælles mål: Hosting Moments that Matter – for vores gæster og for hinanden.

Kom tæt på Sofie, Tristan og Robert og hør hvordan det er at arbejde som 'One Team' i Bellagroup

Om os

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Vi råder over knap 1.600 hotelværelser, mere end 160 møde- og konferencelokaler og har ca. 200.000 kvadratmeter møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

Vores brands

COPENHAGEN MARRIOTT HOTEL  -  AC HOTEL BELLA SKY COPENHAGEN  -  BELLA SKY CONFERENCE & EVENT  -  BELLA CENTER COPENHAGEN  -  CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS  -  CIFF

Din karriere

Uopfordret ansøgning

Du kan sende din ansøgning uopfordret til Bellagroup hér og sikre dig at du fremadrettet bliver holdt orienteret om opslåede stillinger, der matcher din kompetence profil. 

Tilkaldevagt

Vi har løbende brug for tilkaldevagter til vores arrangementer – det kan være: Garderobe bemanding, cafémedarbejdere , tjenere , kokke , køkkenmedhjælpere eller host/hostesses. Lyder dette interessant for dig så tilmeld dig vores database hér og meld dig på de arrangementer, der passer dig.

Elever & Praktikanter

Hos Bellagroup søger vi altid nye entusiastiske elever og praktikanter. Registrer dig hér i databasen, så vender vi tilbage til dig så snart vi har fundet et match med en af vores åbne stillinger.

50

NATIONALITETER ER EN DEL AF VORES "ONE TEAM"

25

JOBKATEGORIER - MASSER AF MULIGHEDER

5

HOTELLER OG VENUES I
KØBENHAVN

RESPONSIBLE HOSPITALITY

I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en positiv indvirkning på vores omgivelser.

Welcome to BELLAGROUP
- a world of opportunities

GET IN TOUCH

Bellagroup
Center Boulevard 5, 2300 København S

Tlf. +45 32 52 88 11

info@bchg.dk