top
english / danish

Velkommen til Comwell Hotels - 50 års erfaring

Velkommen til Comwell Hotels - 50 års erfaring Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale - og det er her du kommer ind i billedet.

Hos Comwell mener vi, at alle medarbejdere spiller en vigtig rolle – uanset om du er elev, sidder på kontor eller er ud i driften foran gæsterne - både for vores gæster og hinanden, og derfor har vi skabt en kultur, hvor der er fokus på at spille hinanden bedre og give frie rammer til at træffe beslutninger.

Friheden til at gøre en forskel

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker gennem unikke serviceoplevelser? Vil du gerne gøre karriere inden for en branche, hvor ikke én dag er ens, hvor tempoet er højt og opgaverne afvekslende? Drømmer du om et job, hvor der er rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling? Så er Comwell det helt rette sted. 

I Comwell tilbyder vi dig at gøre karriere i en virksomhed, hvor du som medarbejder er i centrum. Det er dig, der er KERNEN I COMWELL, og vi arbejder hver dag for at skabe de absolut bedste rammer for dig. 

Vi spiller hinanden bedre

Hos Comwell mener vi, at alle medarbejdere spiller en vigtig rolle – uanset om du er elev, sidder på kontor eller er ud i driften foran gæsterne - både for vores gæster og hinanden, og derfor har vi skabt en kultur, hvor der er fokus på at spille hinanden bedre og give frie rammer til at træffe beslutninger.

Elev hos Comwell

Hos Comwell anser vi det at have elever som et stort privilegie, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe rammerne for den bedste uddannelse. Vi uddanner kokke, konditor/bager, tjenere, receptionister, spaterapeuter, kosmetologer, eventkoordinatorer, ejendomsassistenter, AV-teknikere og kontorelever. 

Vi har hoteller og venues over hele landet og har i gennemsnit 100 elever. Så hos os får du en hverdag fyldt med udfordringer, ansvar og udvikling. 

En elevuddannelse hos Comwell kræver mod, passion, drive og dedikation. Du skal hver dag kunne levere nærvær, værtskab og service til både gæster og kollegaer. Vi stiller store krav til vores elever. Til gengæld lover vi, at vi støtter dig i gennem hele din uddannelse, og kun himlen sætter grænsen for, hvor langt du kan nå.

50

ÅRS ERFARING

17

LOKATIONER

3+

TRIPADVISOR

Mød os...

Mød Nicoline

Mød Mette

Mød Mohamed

Det særlige ved os

I Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Vi tager ansvar for vores medarbejdere for at sikre, at vi repræsentere den verden, vi er omgivet af, at vi har glade og tilfredse medarbejdere så vi kan udvikle, tiltrække og fastholde dygtige og glade medarbejdere. 

Vi prioriterer højt at: 

  • Tage medansvar for de i samfundet, som står uden for arbejdsmarkedet, personer med skånehensyn samt flygtninge. 
  • Skabe gennemsigtighed i værdikæden ved at fortælle, hvad vi gør, og hvem vi samarbejder med. 
  • Sikre et ordentligt og bæredygtigt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk. 
  • Uddanne alle medarbejdergrupper for at skabe bæredygtig omstilling, som når hele vejen rundt i organisationen. 
  • Forebygge arbejdsulykker og nærved-ulykker. 
  • Bevare og udvikle fælles politiker og procedurer for et bæredygtigt arbejdsmiljø på alle hoteller. 
  • Sikre mangfoldighed i den øverste ledelse, så andelen af det underrepræsenterede køn minimum udgør 33%.

Join us / We are hiring...

Rekrutteringsprocessen hos Comwell

Comwell er altid på jagt efter branchens bedste medarbejdere, og det er vigtigt for os, at vi finder den bedst egnede kandidat, når vi har et ledigt job. Derfor lægger vi vægt på at foretage et grundigt og professionelt rekrutteringsarbejde, hvor vi vurderer såvel faglige som personlige egenskaber.

Læs mere om processen

GET IN TOUCH

Comwell Hotels, Bomhusvej 13, st tv, 2100 København Ø

+45 45 41 00 33

kontakt@comwell.com