top
english / danish

Velkommen til Steigenberger Alsik Hotel & Spa
- i hjertet af Sønderborg

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads og er altid på udkig efter de bedste medarbejdere inden for gastronomi, housekeeping, wellness, service eller måske noget helt femte.

Om os

Det smukke Alsik er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefont. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Det nordiske udtryk

Indvendigt er Alsik et pragtstudie i nordisk design, stemning og hygge. De autentiske materialer bringer den nordiske natur og lyset inden for på det smukke hotel, der naturligvis er indrettet med stilfulde møbler og interiør i bedste skandinaviske designtradition.

Det tydelige danske og nordiske element er ligeledes en del af Alsiks logo, der er inspireret af den smukke alsike-kløverblomst. Kløverblomsten kan måske synes lille af statur, men gemt i de fine rødder og små blomsterkroner findes nøglen til en revolution.

213

MEDARBEJDERE

19

ETAGER

75.000+

GÆSTER/ÅR

76%

CO2-NEUTRALT

Alsiks grønne tråd

I 2029 skal Sønderborg-området være 100 % CO2-neutralt – 20 år før resten af Danmark.

Sønderborgs vision hedder ProjectZero, og siden 2007 har kommune, erhvervsliv og indbyggere målrettet arbejdet på at omsætte visionen til virkelighed. Alsik er både en del af ProjectZero og demonstratorium for Sønderborg-områdets særlige kompetencer inden for cleantech. Derfor har byggeriet af hotellet allerede fra de tidligste tanker og streger været et visionært grønt byggeri med yderst ambitiøse bæredygtighedsmål.

Alsik er i dag 76 % CO2-neutralt. Der er brugt mange forskellige teknologier og løsninger inden for både bygningsdesign og energiforsyning for at opnå den høje procentgrad. F.eks. har Alsik 380 m2 solceller på taget, der producerer 35 % af hotellets energi, og hotellets varmeforsyning er 100 % grøn fjernvarme. Ligeledes anvendes overskudsvarmen fra køleanlæggene på Alsik til opvarmning af varmt brugsvand, og overskudsvarmen kan lagres og benyttes ved behov. Også al belysning på hotellet er strømbesparende LED belysning.

Dette er blot enkelte eksempler, for listen over de grønne bygningsmæssige og teknologiske løsninger er lang. Hertil kommer, at der generelt er tænkt bæredygtighed ind i alle aspekter af driften af Alsik. Det gælder alt lige fra plejeprodukter i Alsik Spa, minimering af madspild, økologi og lokale leverandører til grønne rengøringsmidler, bæredygtige materialer, affaldssortering og genbrug m.m.

VIL DU VÆRE EN DEL AF TEAMET?

På Alsik er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Vil du være en del af holdet bag et af Danmarks største og mest spændende hoteller? Har du mod på en sjov, spændende og travl arbejdsdag med masser af gode kolleger? Ligger det i dit dna at gøre dig umage hver eneste dag, og møder du både gæster og kolleger gæstfrit, imødekommende og i øjenhøjde? Så synes vi klart, du skal sende os en uopfordret ansøgning. Vi vil rigtig gerne høre fra dig, uanset om du søger arbejde inden for gastronomi, housekeeping, wellness, service eller måske noget helt femte. 

Send din ansøgning og cv til job@alsik-hotel.dk

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Steigenberger Alsik, Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

74 20 30 00
info.alsik@steigenberger.dk