top
english / danish

Velkommen til Helenekilde Badehotel
Har du lyst til at blive en del af et engageret team med havet som bagtæppe? Brænder du for personlig service og har du en passion for at levere mindeværdige og unikke gæsteoplevelser? Helenekilde Badehotel søger ikke blot kollegaer med et højt uddannelses– og erfaringsniveau, men også kollegaer som tager ejerskab, er fleksible og i godt humør med en veludviklet sans for gode gæsteoplevelser og diskret luksus.

”Vi sætter altid gæsten i centrum og fokuserer på den stille luksus, den gode mad og de behagelige omgivelser med plads og udsigt til tankespind”

Om Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel er mere end et badehotel. Det er en atmosfære og fristed på landet, en pause fra byens travlhed. En residens der byder sine gæster velkommen på en uhøjtidelig og afslappet facon.

Helenekilde blev oprindeligt tænkt som et privat hjem. Det blev bygget som sommerhus af byggematadoren Hr. Grüner, som forærede det smukke hus til sin hustru i 1896. Allerede efter få år blev det i 1904 lave om til et sommer- og badepensionat og fik navnet Helenekilde Badehotel. Som interessen for Tisvilde og det berømte badehotel voksede, kom den tilstødende sidefløj til i 1968. Familien Kølpin købte Helenekilde Badehotel i 2001. Badehotellet blev i 2008 gennemgribende renoveret af Alexander Kølpin med fokus på at skabe en stemning, som er tro mod stedets naturlige omgivelser og historie, og som samtidig bevarer følelsen af at besøge et varmt, privat hjem. 

Bestående af 28 hyggelige værelser, er Helenekilde Badehotel i dag et velbesøgt badehotel. Med enestående udsigt over Kattegat og direkte adgang til stranden, danner naturen rammen om det klassiske badehotel.

Helenekilde som arbejdsplads

Hos os bliver du en del af et team, som brænder for glade gæster, diskret luksus og et godt fællesskab. Iblandt vores medarbejdere er der et godt, stærkt fællesskab med plads til hyggeligt samvær og gode stunder i og udenfor arbejdstiden. Tillid, fællesskab og passion for personlig service danner rammen for Helenekilde som arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde med søde og dygtige kollegaer i alle aldre på tværs af afdelinger. 

Helenekilde Badehotel er placeret i smukke omgivelser med en stor grøn have, udsigt til Kattegat og et stenkast fra Tisvilde Strand. Vi følger sæsonerne og har et varieret gæstesegment og byder på alt fra hyggelige weekendophold, spiseoplevelser, romantiske bryllupper, forretningsmøder samt 6 spændende sommeruger.

Mød os...

Jeg sørger for at vores tjenere er klædt på til at yde den bedste service til vores gæster – uanset om de serverer morgenmad for to til bølgernes brusen, smørrebrød i solen på terrassen, eller aftenmenu for et selskab.

Gin Isabel, Head of Restaurants

Jeg udvikler årstidens menuer i samarbejde med de øvrige kokke og sørger for at teamet i køkkenet laver delikat moderne dansk mad til Restaurant Kilden, samt lækre salater og sunde retter til Restaurant Haven.

Jakob, Head Chef

Min største opgave er at give gæsterne en dejlig oplevelse, når de besøger badehotellet. Jeg elsker at være med til at skabe god stemning og glade gæster – og jeg kan se at det lykkes, når gæsterne læner sig tilbage og nyder det.

Tóra, Tjener

JOBS

Har du lyst til at blive en del af et engageret og priviligeret team med havet som bagtæppe? Brænder du for personlig service og har du en passion for at levere mindeværdige og unikke gæsteoplevelser? Helenekilde Badehotel søger ikke blot kollegaer med et højt uddannelses – og erfarings niveau, men også kollegaer som tager ejerskab, er fleksible og i godt humør med en veludviklet sans for gode gæsteoplevelser og diskret luksus. 

Hvis du er interesseret i, at blive en del af vores hotelfamilie, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til  job@helenekilde.com.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Strandvejen 25, DK-3220 Tisvilde

+(45) 48 70 70 01