top
english / danish

Velkommen til en verden af god kvalitet.

I Familien Bühlmann er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

Moderne service og komfort

Nørre Vosborg ligger i Vestjylland – 20 km. vest for Holstebro. Et kulturelt samlingssted med hotel, restaurant og kursusfaciliteter. Den imponerende vestjyske herregård er omgivet af et smukt, varieret landskab og tilbyder moderne stilfuld indkvartering samt en historisk atmosfære.

Vi byder vores gæster velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om de ønsker overnatning, gastronomi, business, selskabslokaler, weekendophold og/eller spændende oplevelser.

Bliv en del af oplevelserne på Nørre Vosborg

Nørre Vosborg er Vestjyllands kulturelle samlingssted med hotel, restaurant og kursusfaciliteter – og vi brænder alle for at give vores mange gæster de bedste oplevelser, når de besøger vores restauranter eller holder konferencer og fester her. Som medarbejder på Nørre Vosborg får du fede oplevelser, stort ansvar, dejlige kollegaer og stor indsigt i driften.

56

VÆRELSER

16

MEDARBEJDERE

5

KONFERENCELOKALER

Karrieremuligheder

Personalegoder

Gode kolleger og samarbejde

Job på Nørre Vosborg

Vil du være en del af historiens vingesus? Brænder du for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser? Og vil du være en del af et fedt team? Nørre Vosborg leder altid efter dygtige, sjove, arbejdsomme, søde og ærlige medarbejdere – og vi håber, du har lyst til at blive en del af vores eventyrlige herregårds gastronomiske univers!

Send os et par linjer om dig selv. Vi vil gerne vide, hvem du er, og hvorfor du gerne vil være en del af Nørre Vosborgs team. Skriv til Nørre Vosborg, job@hotelvosborg.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Familien Bühlmann

Hotelkoncernen Familien Bühlmann driver 5 hoteller i Jylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Familien Bühlmann består ligeledes af unikke spise- og selskabsfaciliteter lokaliseret på koncernens hoteller til både private og erhverv. Koncernen er et familieforetagende og drives i dag af 3. generation. Vores kerneværdier er personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.

Familien Bühlmann består af Hotel & Gastronomi Nørre Vosborg, Aalborg Airport Hotel, Hotel og Gastronomi Scheelsminde i Aalborg, Peak 12° Hotel i Viborg, Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus.

Velkommen i familien.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Nørre Vosborg, Vembvej 35, 7570 Vemb

97 48 48 97
hotel@hotelvosborg.dk