top
english / danish

Velkommen til en verden af god kvalitet.

I Familien Bühlmann er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

Moderne værelser tæt på Aalborg Lufthavn

Velkommen til de moderne og stilrene lufthavnshotel Aalborg Airport Hotel beliggende ved Aalborg Lufthavn. Vi er altid klar til at byde vores gæster velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om de er på vej ud i verden eller måske lige er landet – eller om de vil udforske Aalborg og Nordjylland. Hotellet drives af Familien Bühlmann.

Vores gæster får en god nats søvn i vores moderne værelser og et pusterum i vores hyggelige lounge med pejs, restaurant eller bar. Hvis de er heldige, titter solen frem på tagterrassen.

Vores kerneværdier

Hos Familien Bühlmann arbejder vi ud fra vores 4 kerneværdier, som udtrykker den måde, vi arbejder på i forhold til vores kolleger og i forhold til vores kunder og verden omkring os. Vores kerneværdier er vores fundament, og de værdier vi bestræber os på at leve op til, både som personer og virksomhed.

Personlighed

Hos os møder du varme smil og glæde. Vi lægger vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster.

Engagement

Vi bestræber os på at være professionelle og sætte os i gæstens sted. Vi fokuserer på at være innovative og skabe kvalitet gennem engagerede medarbejdere.

Fleksibilitet

Vi er omstillingsparate og vil gå langt for at løse opgaverne. Vi lægger stor vægt på samarbejde på tværs af afdelingerne, hvilket giver kreative løsninger.

Ansvarlighed

Vi lægger stor vægt på ansvar og tager ejerskab over opgaverne. Vi udviser respekt og omtanke overfor de opgaver, vi påtager os. Samtidig har vi fokus på vores sociale ansvar overfor samfundet og miljøet.

56

VÆRELSER

16

MEDARBEJDERE

30-60%

ØKOLOGI

Karrieremuligheder

Personalegoder

Gode kolleger og samarbejde

Job på Aalborg Airport Hotel

På Aalborg Airport Hotel er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier, som er: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

Send din ansøgning til info@airporthotel.dk 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Familien Bühlmann

Hotelkoncernen Familien Bühlmann driver 5 hoteller i Jylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Familien Bühlmann består ligeledes af unikke spise- og selskabsfaciliteter lokaliseret på koncernens hoteller til både private og erhverv. Koncernen er et familieforetagende og drives i dag af 3. generation. Vores kerneværdier er personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.

Familien Bühlmann består af Hotel & Gastronomi Nørre Vosborg, Aalborg Airport Hotel, Hotel og Gastronomi Scheelsminde i Aalborg, Peak 12° Hotel i Viborg, Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus.

Velkommen i familien.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Aalborg Airport Hotel, Ny Lufthavnsvej 96, 9400 Nørresundby

98 17 60 00
info@airporthotel.dk