top
english / danish

Velkommen til en verden af god kvalitet.

I Familien Bühlmann er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

NYT HOTEL PEAKER I VIBORG

Kom med på holdet hos Viborgs nye landemærke: Peak 12 Hotel.

Hotellet rejser sig smukt i 12 etager ved siden af den nye Tinghallen på Stadion Allé i Viborg. Ikke alene peaker hotellet i bybilledet. Det hæver sig også højt, når det gælder comfort og bæredygtighed. Peak 12 Hotel er en del af hotelkoncernen Familien Bühlmann, og bliver et hotel med grønne løsninger fra inderst til yderst.

Hotellet åbner 1. juni 2021.

150

VÆRELSER

12

ETAGER

1/6

ÅBNINGSDAG

Karrieremuligheder

Personalegoder

Gode kolleger og samarbejde

Job på Peak 12 Hotel

Vi er altid på udkig efter dedikerede medarbejdere, som kan give vores mange gæster fantastiske oplevelser.

Send os en uopfordret ansøgning på info@peak12.dk

Familien Bühlmann

Hotelkoncernen Familien Bühlmann driver 5 hoteller i Jylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Familien Bühlmann består ligeledes af unikke spise- og selskabsfaciliteter lokaliseret på koncernens hoteller til både private og erhverv. Koncernen er et familieforetagende og drives i dag af 3. generation. Vores kerneværdier er personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.

Familien Bühlmann består af Hotel & Gastronomi Nørre Vosborg, Aalborg Airport Hotel, Hotel og Gastronomi Scheelsminde i Aalborg, Peak 12° Hotel i Viborg, Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus.

Velkommen i familien.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Peak 12 Hotel, Tingvej, 8800 Viborg

88 77 34 00
info@peak12.dk