top
english / danish

Velkommen til seks unikke hoteller i naturskønne omgivelser

I Sinatur har vi skovbryn, åer og ådale, sund, bælt og strand som nærmeste naboer og udsigter, der veksler mellem det idylliske og det storslåede. Vi driver hoteller på naturens præmisser og har stort fokus på at være en ansvarlig virksomhed.

Vi er mere end stolte af, at vi er den første danske hotelkæde med et GHG-verificeret klimaregnskab og tilmed den første B Corp certificerede hotelkæde i hele Norden.

Vil du være en del af Danmarks bedste hotelkæde?

Ved Danish Travel Awards 2019 blev Sinatur Hotel & Konference kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde. Det gjorde vi blandt andet for vores store fokus på bæredygtighed og ambitionen om at drive hoteller på naturens præmisser, hvilket fx betyder, at udelukkende anvender grøn strøm, prioriterer økologi og lokale råvarer og affaldssorterer alt.

Hvis du deler vores kærlighed til naturen, kan du få et arbejdsliv med engagerede kolleger, som fokuserer på bæredygtighed og ansvarlighed og behandler hinanden med respekt. Som medarbejder på et af vores seks hoteller får du god løn, ordnede forhold og en fleksibel arbejdsdag, så du har overskud til familieliv og fritidsaktiviteter. Og hvis du vil, kan du få masser af ansvar.

Kickstart din karriere som elev hos os

Hvis du drømmer om at blive kok, konditor, tjener eller receptionist, kan du få et solidt fundament som elev i Sinatur. Du lærer dit håndværk fra bunden, du får masser af plads til at udvikle dit talent, og du arbejder tæt sammen med kollegerne om at passe på naturen og gøre Sinatur til en bæredygtig forretning.

Sådan bliver du elev

Så snart vi søger nye elever, vil du kunne finde et jobopslag under vores ledige stillinger nedenfor. Her har du også mulighed for at oprette en Jobagent, så vi kan kontakte dig, når vi får en elevplads, der matcher dine interesser. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi det hotel, du drømmer om at arbejde på til en uforpligtende snak.

6

UNIKKE HOTELLER

10

GODE VANER FOR BÆREDYGTIGHED

60-90%

ØKOLOGISKE MAD- & DRIKKEVARER

Mød Lucas & Mie

Mød Anne Cathrine

Mød Nich

Sinatur som ansvarlig virksomhed

Det er afgørende for os at drive hotel- og konferencesteder på en måde, der ikke driver rovdrift på naturen, men tværtimod finder løsninger, der respekterer naturen og hjælper den med at blomstre igen.

Siden Sinatur blev etableret som hotelkæde i 2007, har vi arbejdet med indsatser, der har taget udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, gastronomi og natur, og som samtidig har været startskuddet til vores ambitiøse strategi for at drive hoteller på naturens præmisser.

Vi har valgt, at vi hver dag gør alt, hvad vi kan, for at give mere tilbage til naturen og hinanden, end vi tager, derfor ønsker Sinatur at være en del af noget større men en lille del af klimaregnskabet.

I Sinatur har vi desuden etableret vores eget interne ambassadørkorps bestående af medarbejdere, der skal være med til at videreudvikle grønne tiltag og sikre, at vores samfundsambition og ambitiøse 2030-mål bliver forankret i hele virksomheden.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Sinatur Hotel & Konference, CVR 55 60 28 16

sinatur@sinatur.dk