top
english / danish

Hos Gorm’s byder vi velkommen

- Vi er en familie af forskelligartede spisesteder, hvor vi kombinerer de italienske klassiske smage og håndværkstraditioner med vores egen legende tilgang til råvarer og helt nye smagskombinationer.

- HOS GORM'S ER VI EN STOR FAMILIE AF MADELSKERE

Vi søger dig som vægter passion, service og kvalitet højt

På Gorm’s sætter vi en ære i at levere spiseoplevelser i særklasse til alle vores gæster, både i vores restauranter og på vores pizzabarer. Vi gør os altid umage. Det forventer vi også, at du gør. 

Vi er en stor familie af madelskere, der brænder for kvalitet, service og udvikling, og vi er bundet tæt sammen af en stærk holdånd. Vi er stolte af Gorm’s, og er du én af os, er vi også stolte af dig.

11

LOKATIONER

107

GLADE MEDARBEJDERE

4/5

TRIPADVISOR

Fællesskab og ansvar

I Gorm’s lægger vi vægt på fællesskab, trivsel og ordentlige arbejdsforhold. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor der er fokus på gæsteoplevelsen samtidig med en faglig og personlig udvikling. Vi leder efter holdspillere med gejst, evnen til at tage ansvar og lysten til at videreudvikle kompetencer indenfor service og restaurantbranchen. 

I Gorm’s har vi altid øje for gæsten, mens vi arbejder i et højt tempo med smil på læben. Vi lover, du får sved på panden og dygtige smilende kolleger. Du har erfaring fra restaurationsbranchen og en kærlighed for kvalitet og høj service. Vigtigst er det dog, at du har ben i næsen, er smilende og har god energi.

KVALITET

PASSION

ØKOLOGI

SAMARBEJDE

Vil du være en del af Gorm's Familien?

Brænder du for personligservice, kvalitet og uhøjtidelig gastronomi? Vil du være med at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster? Så er det nu – lige nu – at vi har plads til dig i Gorm’s familien. 

Vi søger flere smilende serviceentusiaster til vores Gorm’s restauranter, hvor du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Gorm's, Marielundvej 34A, 2730 Herlev

+45 60 40 12 00
info@gormspizza.dk