top
english / danish

Velkommen til Charlottehaven

EN OASE I KØBENHAVN

MERE END BLOT EN ANSAT

Bliv en del af teamet

I Charlottehaven ønsker vi at vores ansatte er mere end blot en ansat; du skal være en del af familien. Vi er grundige i vores rekrutteringsproces, så vi er sikre på det rette match. 

Vi er lydhør, og derfor bliver vores nyansatte udstyret med en notesbog til gode idéer og ændringer set gennem friske øjne. Vi er ambitiøse, så udvikling og uddannelse er topprioritet både i vores onboarding program og i din videre ansættelse.

Mission

Vi leverer personlig service til vores gæster og skaber positive oplevelser gennem nærværende og engagerede medarbejdere. - For det er dét, vi kan

Vision

Charlottehaven skal være stedet, du besøger igen og igen.

Værdier

Vi arbejder med udgangspunkt i disse værdier: Nærhed, Imødekommenhed, Grundighed, Åbenhed og Troværdighed

Stilfuldt hotel - central beliggenhed

Arkitekturen er en smuk og luksuriøs ramme. Men det er stemningen, der er afgørende for den oplevelse, som Charlottehaven gerne vil give sine gæster! Luksus er ikke tjenere med butterfly, der siger De til gæsterne. Ægte luksus mærkes i højere grad i øjenhøjde – gennem nærvær og et uformelt miljø med højt til loftet. Vi tror på, at de nære relationer til både kollegaer og gæster er med til at skabe oplevelser for medarbejdere og gæster. 

Verdens vigtigste plan

Vi driver virksomhed med omtanke, fordi vi ønsker at give et bidrag til en bedre verden for fremtiden. Vi er en del af Green Key-programmet, der er turismens internationale miljømærke, som gives til virksomheder, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. 

Vi er desuden certificeret som bæredygtigt medlem hos Danske Konferencecenter, og vi arbejder derigennem aktivt med FN´s verdensmål hver dag. Vi kan ikke redde hele verden alene, men sammen kan vi gøre en betydelig forskel. 

Vi arbejder hårdt på at forbedre os hele tiden indenfor de områder, hvor vi kan gøre den største forskel. For at sikre fokus i vores arbejde har vi udvalgt 4 verdensmål, som vi arbejder aktivt og målrettet med.

Bliv en del af teamet
- ledige jobs hos Charlottehaven

Ansøg uopfordret

Vi søger løbende nye kræfter inden for vores forskellige fagområder. Følg med her på siden eller send en uopfordret ansøgning. Det kan være, at vi har brug for dig!

Alle ansøgninger skal sendes til job@charlottehaven.com

Personalehåndbog
Du er velkommen til at kigge i vores personalehåndbog for at få et indblik i vores hverdag.

GET IN TOUCH

Charlottehaven A/S
Hjørringgade 12C
2100 København Ø, Danmark

Tel: +45 3527 1500
reception@charlottehaven.com