top
english / danish

KOM MED OMBORD

Est. 2008 af Brdr. Koch

Det Glade Vanvid er skabt af Brdr. Koch, med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Det skulle være overdådigt. Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.

Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker at byde vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.

Holdånd

I Det Glade Vanvid opbygger vi fællesskaber og stærke teams i alle vores restauranter. Professionalisme, kommunikation og samarbejde, er med til at gøre Det Glade Vanvid til en unik og rummelig arbejdsplads.

Vi sørger for spændende personaledage og festlige begivenheder, vores mål er at DGV kan være et solidt og positivt indslag i alle vores medarbejderes hverdag.

Kom og vær med!

Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse. Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.

Mød nogle af vores dygtige elever!

Navn: Nanna
Alder: 26 år
Færdigudlært i sommeren 2023

Hvad består dine opgaver af hos Det Glade Vanvid?

Kort sagt laver jeg mad. I DGV er eleverne så heldige at de får lov til at have fingrene i det hele. Efter en endt menu, har alle stort set prøvet at lave alt på menuen. Det synes jeg er virkelig fedt, og det er med til at vi som elever rykker os utroligt meget, utroligt hurtigt.

Hvilket tidspunkt på din arbejdsdag, sætter du mest pris på?

Aften-service er det fedeste, jeg kan godt lide at komme ud til gæsterne og tale med dem om maden.

Hvordan fungerer det team du indgår i, i køkkenet?

Vores Køkkenchef Jens er vores øverste leder, og så er der en souschef. Derudover er vi 4 elever, og den ældste elev får lidt mere ansvar end de andre. Men vi hjælper alle hinanden og har et rigtig godt sammenhold. Vi kokkelever har også en madklub sammen, i vores fritid.

Hvordan kom du i lære hos Det Glade Vanvid?

Jeg fik det anbefalet fra skolen og så ringede jeg til Jens Brøgger. Jeg var nede til en snak med ham i restauranten, og jeg prøvede en vagt i køkkenet. Jeg kunne mærke sammenholdet i DGV, med det samme, og det er det der tiltaler mig ved branchen. For mig betyder det også rigtig meget når Michael eller Lasse Koch, kommer i køkkenet, de er en stor inspiration for mig, og deres store netværk i branchen og deres erfaring, kan man virkelig mærke.

Har du en drøm eller et mål for fremtiden, rent professionelt?

Jeg vil gerne ud i verden og arbejde, måske med Michelin, måske noget helt andet. Jeg vil også gerne tage en overbygning som Sommelier, når jeg er færdig som kok.

Mød nogle af vores dygtige elever!

Navn: Daniel
Alder: 21 år
Jeg er på Hovedforløb 1 nu, og jeg har været i DGV i 9 måneder.

Hvad består dine opgaver af hos Det Glade Vanvid?

Jeg laver mange forskellige ting. F.eks. bager jeg brød, ordner kød og laver crumble. Jeg får også andre små opgaver i løbet af dagen. Klokken cirka 16.00, gør vi rent og holder pause bagefter, hvor vi spiser sammen med tjenerne. Selvom det godt kan være hårdt arbejde nogle gange, så har jeg også fået rigtig meget ud af at være i DGV, det kan jeg mærke når jeg er på skole nu. Jeg har rykket mig meget, siden jeg startede.

Hvilket tidspunkt på din arbejdsdag, sætter du mest pris på?

Jeg kan bedst lide service, det går hurtigt og der er travlt. Men jeg kan også ret godt lide, at lave alle opgaverne i løbet af dagen, hvor vi kan gå og snakke sammen i køkkenet.

Hvordan fungerer det team du indgår i, i køkkenet?

Vi har et godt team, både i køkkenet og med tjenerne. Vi laver nogle gange noget hyggeligt sammen i fritiden, f.eks. har jeg været ude og spise frokost med de andre kokke.

Hvordan kom du i lære hos Det Glade Vanvid?

Jeg så en annonce på facebook, at de søgte elever i Viborg, så jeg sendte en ansøgning. Jeg blev kaldt til samtale, og derefter startede jeg lige så stille op. Jeg var med til at åbne restauranten i Viborg, så vi pakkede ud i køkkenet og gjorde rent.

Har du en drøm eller et mål for fremtiden, rent professionelt?

Ja, jeg har en ret fast plan. Jeg vil gerne arbejde i et års tid og bagefter vil jeg gerne rejse og arbejde i udlandet som kok. Jeg håber at rejse til Australien og Japan.

6

RESTAURANTER

 

5.5 STJERNER PÅ DINNERBOOKING

25

25 ÅRS ERFARING I IND- OG UDLAND

En del af fællesskabet

I Det Glade Vanvid er man en del af et stærkt fællesskab. Du har et tæt samarbejde med dine kollegaer i restauranten, men også på tværs af landet, med alle dine kollegaer i vores andre DGV-byer.

Vi har et tæt samarbejde mellem alle vores restauranter og vores administrationskontor, som ligger i hjertet af Aarhus, de binder de praktiske sløjfer på de udfordringer du måtte møde i hverdagen.

På den måde får man gode tætte kollegaer og samtidig en løbende kontakt til den store organisation.

Se vores ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer.
Både på fuldtid eller som et deltids studiejob. Herunder kan du se vores ledige stillinger på tværs af vores restauranter.
Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så vender vi tilbage til dig, hvis der opstår en ledig plads på holdet, som matcher dine kompetencer.

GET IN TOUCH

Det Glade Vanvid
Frederiksgade 45, 1. sal
8000 Aarhus C, Danmark

86 18 64 00
kontakt@detgladevanvid.dk