top
english / danish

VELKOMMEN

Vi lader vores gæster fokusere på nærvær, afslapning og fordybelse, giver dem mulighed for at kunne sætte tempoet ned, trække sig tilbage, trække vejret dybt. Vi inviterer den omgivende natur indenfor og elsker duften af træ, hjemmedyrkede krydderurter og ild i pejsen.

På The Lodge Billund har du mulighed for at få et spændende og (helt ærligt) sjovt arbejde i verdens bedste branche. Der er søde mennesker (både gæster og kolleger), afvekslende opgaver, mulighed for indflydelse samt plads til at vokse personligt og professionelt.

Lev The Lodge-livet

Som medarbejder på The Lodge Billund…

… har du ikke bare mulighed for at have det sjovt. Du er også omfattet af overenskomst, som sikrer dig ordentlig løn med tillæg, pension og sundhedsordning, du har adgang til fordelagtige personalegoder, og du er en del af en arbejdsplads, som går forrest, når det handler om medarbejdernes trivsel.

Check ind på The Lodge og ud af verden

Om The Lodge Billund

The Lodge Billund har to søsterhoteller: Hotel Atlantic i Aarhus og Hotel Kolding i Kolding. Hotellet overgik til nye ejere i efteråret 2021 og er i forbindelse med ejerskiftet i gang med en større transformation. Målet er at være nytænkende med hovedfokus på naturen, afslapning, hygge samt den autentiske og gode stemning.

Bliv vores kollega

Ansøg uopfordret

Vil du være en del af teamet på The Lodge Billund? Så tøv ikke med at kontakte os her:
Jobexperience at The Lodgde Billund

GET IN TOUCH

The Lodge Billund
Nordmarksvej 3
7190 Billund, Danmark

Tel: +45 7533 8133
wehelp@thelodge.dk