top
english / danish

Kvalitets håndværk og smag

Hos Hallernes Smørrebrød er vi stolte af vores mad og vores håndværk. Vi bruger de bedste råvarer og skaber smukke, ærlige og velsmagende versioner af klassisk dansk smørrebrød. Vi åbnede vores første stade i Torvehallerne i 2012 og har nu 5 afdelinger i København og Lyngby.

”Hos Hallernes Smørrebrød er fokus på at kunne levere den absolut bedste kvalitet. Vi bruger kun ordentlige råvarer handlet lokalt, og går ikke på kompromis med hverken smag eller friskhed.”

Kvalitets smørrebrød i København

Hallernes er kendt i København for at have en bred variation af smagsnoter, når det kommer til denne skønne ret. Det kan være alt fra traditionelle smørrebrød med en moderne tvist, som f.eks. en avokado med ribs, til mere eksotiske varianter med smag fra andre kulturer. Det kan være med asiatisk-inspirerede ingredienser eller smørrebrød med indisk krydderi og kylling. Der er ingen grænser for, hvordan smørrebrød kan serveres, og det er netop det, der gør det så spændende at besøge Hallernes. Uanset om man er til det traditionelle eller det mere nytænkende, er der noget for enhver smag hos Hallernes smørrebrød i København.

Vi mener enkelthed er det der gør os unikke.

Hallernes Smørrebrød er bygget op efter tre regler:

Den højeste kvalitet
Vi laver det meste fra bunden, og af ordentlige råvarer, som vi helst køber lokalt. Vi tænker så vidt muligt miljøvenligt – vores fisk er bæredygtig, vores flæskesteg og kogte æg er økologiske- men vi går ikke på kompromis med smagen og køber der, hvor vi får de bedste råvarer. Derudover skal smørrebrødet være frisksmurt og til en pris, så alle kan følge med.

Rugbrødet er fundamentet
Rugbrødet er fundamentet i smørrebrød. Det er lækkert, sundt, og det er særligt dansk. Man skal så vidt muligt kunne se rugbrødet på vores stykker – det rammer stykket ind og strammer det op, så det bliver mere enkelt og overskueligt.

Enkelthed!
Ejerne er inspirerede af funktionalisten Adolf Loos, der sagde, at ”Dekoration er en forbrydelse”, og arkitekten Mies Van der Rohe, som i 1947 kom med de berømte ord ”Less is more.” I bund og grund handler begge udsagn om, at skabe ting, der kan stå flot i sig selv uden en masse effekter, stuk og pynt. Det traditionelle salatblad og anden overflødig pynt er bandlyst for i stedet at give plads til hver enkelt ingrediens på smørrebrødet. Alle ingredienser skal have en funktion og sammen skabe en helstøbt smags- og synsoplevelse.

Bliv en del af teamet 

I Hallernes Smørrebrød ved vi, at det er medarbejderne, der bærer hele virksomheden. Vi ansætter folk med høj energi og positiv attitude og som naturligt ser sig selv som del af et team. Vi lykkes bedst, når vi gør det sammen – og sådan har vi det sjovest.

Vi er stadig i voksealderen og næsten altid på udkig efter gode kolleger. Vi ansætter folk til afrydning og opvask, faglærte gastronomer og ufaglærte køkkenmedhjælpere og kassemedarbejdere.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Hallernes Smørrebrød, Kongens Nytorv 13, 5, 1050 København K

info@hallernes.dk