top
english / danish

vi samler branchens cv'er - opret dig i dag!

 

Bliv en del af et stærkt netværk

Med afsæt i den situation som COVID-19 har ledt til for hele vores branche, har vi valgt at åbne vores CV-database før tid. Vi lancerer snarligt en jobsektion samt en oversigt over nogle af branchens mest spændende arbejdspladser. 

Registrer dit CV og opret en jobagent - så sørger vi for, at du bliver informeret, så snart vi åbner vores jobsektion og der er muligheder, der matcher dig.  
 

BLIV EN DEL AF EN
FANTASTISK BRANCHE

Flere og flere har fået øjnene op for de mange fordele en karriere i branchen har. Udover et sjovt og udfordrende arbejdsmiljø, giver branchen dig mulighed for at rejse og arbejde i andre lande og dermed møde masser af forskellige mennesker og kulturer. Branchen giver også mulighed for en god karriere for dig, der har den rigtige indstilling, er serviceminded og værdsætter kvalitet.
Her er det DIG, der kan gøre  forskellen.

JOMP skaber overblik over dine muligheder og du vil inden længe kunne finde de nyeste stillinger inden for hotel-, restaurations og oplevelseserhvervet. Når vi  åbner op for vores jobsektion kan du også komme helt tæt på masser af spændende arbejdspladser og få mere viden om deres kultur og værdier fortalt af dem, der arbejder der hver dag.