top
english / danish

Velkommen til Kurhotel Skodsborg.

Et moderne, internationalt spahotel med en fantastisk historie. Fra kongelig sommerresidens til revolutionerende badesanatorium.

Hos os kan man nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

HAR DU LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF TEAMET BAG ET MODERNE LUKSURIØST SPAHOTEL?

Kurhotel Skodsborg – helt enkelt luksuriøst

Mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund troner Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor, og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet.

Vores gæster skal forlade os smilende

På Kurhotel Skodsborg glædes vi naturligt ved at hjælpe og skabe positive gæsteoplevelser og nærværende relationer. Med høj faglighed deler vi ud af viden og erfaringer for at opfylde gæsternes behov. Vi løfter i flok, hvorfor alle er med til at bidrage til det gode arbejdsmiljø, hvor service udøves med et naturligt smil på læben.

Vi arbejder efter den simpleste idé, at vi altid behandler vores gæster på den måde, som vi selv ønsker at blive behandlet på. Det skinner igennem vores arbejde hele vejen rundt – også internt medarbejderne imellem. Vores kultur er præget af sammenhold og vi tror på at den enkeltes indsats er vigtig, for at vi når vores vision om, at ”vores gæster skal forlade os smilende”.

karrieremuligheder

               RECEPTION

            RESTAURANT

SPA & FITNESS

       HOUSEKEEPING

BOOKING                             TEKNIK

                    ADMINISTRATION

Green Key certificeret hotel

Kurhotel Skodsborg er et bæredygtigt hotel og har siden 2008 været Green Key Hotel. Vi lever op til Green Keys skrappe miljøkrav og gør en indsats ved at spare på vand og energi, servere økologisk mad og fokusere på miljømærkede rengøringsprodukter. Vi tænker bæredygtighed i mange facetter – lige fra uniformer til omfattende madaffaldssortering – og vi sigter mod at benytte genanvendelige materialer.

Energi og arbejdsglæde

På Kurhotel Skodsborg har vi en holistisk tilgang til det sunde liv og arbejder naturligt med at øge arbejdsglæden og sundhedsniveauet for vores medarbejdere. I en branche hvor skæve arbejdstider, fysisk krævende arbejde og mange peak perioder for travlhed er et vilkår, arbejder vi innovativt med forskellige tiltag for at skabe motion og energi i arbejdsdagen.

Din karriere

Kan du indgå i en organisation, der kontinuerligt tilpasser sig markedets tendenser og gæsternes behov?

Et hotel bliver i høj grad defineret af de mennesker, gæsterne møder, og det gør vores ansigt udadtil centralt for Kurhotel Skodsborg. Derfor er vi altid på udkig efter professionelle og engagerede medarbejdere, der sætter gæsternes oplevelse af Kurhotel Skodsborg i front og forstår at yde service i topklasse.

Er det dig? Så søg et job på Kurhotel Skodsborg – vi har løbende ledige stillinger i vores store medarbejdergruppe.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Kurhotel Skodsborg, Strandvej 139, 2942 Skodsborg

45 58 58 00
guestrelations@skodsborg.dk