top
english / danish

Velkommen til Hotel Østerport
- unik lokation i København

Hele året rundt tager vi os godt af forretningsgæster og turister, der ønsker en god pris, et godt værelse og høj service i et centralt beliggende område i Københavns Østerbrokvarter.

Om hotellet

Hotel Østerport er et besøg værd – det er prisvenligt, har en central placering i hjertet af Østerbro, ligger lige overfor togstationen, og når du ankommer, er vi klar til at hjælpe og guide dig gennem dit ophold. Receptionen er åben 24-7, og god service er en central del af hotellets filosofi. Hotellet er for nyligt blevet renoveret og fremstår i enkel, nordisk stil med materialer af træ og rolige farver på væggene. Vi har værelser for enhver smag, og til trods for den tætte beliggenhed ud mod togskinnerne, kan vi tilbyde mere fredelige omgivelser på hotellets anden side. Spørg til de forskellige muligheder, når du booker dit værelse eller ring til os og vi hjælper dig med at vælge det rigtige for dig. På Hotel Østerport bor du i hjertet af Østerbro. Mange turistattraktioner i København ligger i gåafstand fra hotellet og inkluderer blandt andet Søerne, Kastellet, ambassaderne og andre kulturelle og historiske seværdigheder.

Arbejde på Hotel Østerport

Vi tilbyder et spændende og uformelt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af en flad organisation med frihed under ansvar. Vi er et dedikeret team med positiv energi i højsædet, der både smitter af på vores gæster og kollegaer.  

På Hotel Østerport bliver du en del af vores lille hotel familie, hvor vi altid går den ekstra mil for vores gæster og hinanden.

170 værelser

Central lokation

Turister og forretningsrejsende

Skal du med på holdet?

Vi søger kollegaer med glimt i øjet, der kan bevare overblikket og den indre ro i stressede situationer. Vi løfter sammen og det er derfor vigtigt, at du er teamplayer og drives af fælles mål.

Vores ledige stillinger kan ses nedenfor.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Hotel Østerport, Gade, Oslo Pl. 5, 2100 København

+ 45 70 12 46 46
reception@hotelosterport.dk