top
english / danish

Vi tilstræber at være en lille oase af ro og velvære i hjertet af Aarhus - lidt fransk, lidt finurlig og lidt anderledes.

I Familien Bühlmann er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

BIENVENUE À LA VILLA PROVENCE

Villa Provence er en lille atmosfærefyldt oase placeret i hjertet af Aarhus. Vores 35 værelser og 4 suiter er alle indrettet individuelt i provencalsk stil. Vi ønsker at give husets gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. På Villa Provence oplever man derfor en udpræget personlig service og opmærksomhed. 

Villa Provence er en anderledes hoteloplevelse med inspiration fra det franske Provence. Med finurlige detaljer og hjemlig hygge er det en idyllisk oase i hjertet af "Smilets by".

Vær med til at give lidt af det sydfranske videre... 

Som medarbejder på Villa Provence er du med til at formidle den helt særlige sydfranske stemning videre til vores gæster. Alle vores værelser emmer af provencalsk charme og vores charmerende gårdhave sætter rammen for en fantastisk sydfransk feeling. 

Karrieremuligheder

Personalegoder

Gode kolleger og samarbejde

Job på Villa Provence

Vi er altid på udkig efter engagerede medarbejdere, som kan give vores gæster den bedste oplevelse.

Vil du være en del af teamet?

Send os en uopfordret ansøgning på hotel@villaprovence.dk

Familien Bühlmann

Hotelkoncernen Familien Bühlmann driver 5 hoteller i Jylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Familien Bühlmann består ligeledes af unikke spise- og selskabsfaciliteter lokaliseret på koncernens hoteller til både private og erhverv. Koncernen er et familieforetagende og drives i dag af 3. generation. Vores kerneværdier er personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.

Familien Bühlmann består af Hotel & Gastronomi Nørre Vosborg, Aalborg Airport Hotel, Hotel og Gastronomi Scheelsminde i Aalborg, Peak 12° Hotel i Viborg, Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus.

Velkommen i familien.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Hotel Villa Provence, Fredens Torv 12, 8000 Aarhus C

86 18 24 00
hotel@villaprovence.dk